Nybygg med lang erfaring

Hvordan utnytte tomten best mulig, og hvordan få den boligen du drømmer til å passe tomten? Vi har erfaring med ulike tomter; flat tomt, skråtomt, bratt tomt, ulendt tomt. Det skal være trygt og forutsigbart å bygge bolig gjennom oss. Vi leverer oversiktlig leveransebeskrivelse over hva som er inkludert fra oss, og hva man må regne med kommer i tillegg til vår pris. Kvalitet setter vi høyt, både i arbeidet og produktene vi leverer. Slik at boligen din er rustet for det klimaet vi lever i.

Nybygg med lang erfaring

Bygge nytt eller kjøpe brukt? Det er det mange som spør seg når tanken om nytt hjem spirer. De stadig økende kravene og strenge forskriftene som stilles til boliger, skal følges med nøyaktighet. Funkishus, moderne hus, tradisjonelt hus eller herskapelig uttrykk - vi har bygget det meste.
Ombygget Bremnes bygget i Nygårdsvegen på Sotra. 

Våre lokale tømrer bygger boliger på Sotra, Askøy og i Bergen. Vi har gode tømrere som kan faget sitt, og kundene skryter av den jobben de utfører.

Som forhandler av Systemhus, som i sin tid fant opp "60-systemet for stendere", har vi tilgang på gode tekniske beskrivelser og detaljer. Alt Systemhus presenterer, er nøye utprøvd og gjennomtenkt. Med eget arkitektkontor, teknisk avdeling og bredt samarbeid i Mestergruppen, har Systemhus gode rutiner for tekniske detaljer og er en fremoverlent og aktiv aktør i boligbyggerbransje - noe vi får ta del i. 

Vi hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen din

Moderne, klassisk eller herskapelig? Noen vet med èn gang hva de ønsker, mens noen gjerne vil kikke på ulike modeller. I huskatalogen fra Systemhus finner man litt av hvert. Livssituasjonen endrer seg, noen trenger stor bolig med plass til storfamilien, mens noen ønsker seg mindre plass - uansett hva du ønsker deg, kan vi hjelpe deg på veien til nytt hjem! 

Vi leverer ferdighus, spesialtilpasset hus, hus med egeninnsats eller nøkkelferdig hus - vi har mange varianter. 

Kunderådgiveren vår på enebolig, har lang erfaring fra tømreryrket. I tillegg til å ha vært byggeleder/ prosjektleder i over 10 år, har Stian Nilsen erfaring med byggesøknader, og utfører byggesaker vi har. Med bred erfaring og faglig tyngde, har Stian lost boligkunder i utallige prosjekter. En trygg og svært faglig dyktig konsulent, som gjerne kommer med forslag til løsninger og utførelse. Med godt samarbeid på tvers av avdelingene våre, vil vi sammen kunne gi deg og dine en trygg prosess - fra idè til å faktisk bo i et nytt hjem.

Sammen med våre kunder, finner vi gode løsninger som gir mest verdi, for det som investeres.

Spesialtegnet enebolig med garasje og stor terrasse bygget for kunde på Sotra