• Prosjekter

Boliger til salgs

Vi søker stadig nye tomteområder for å kunne tilby gode hjem og bomiljø. Sammen med våre samarbeidspartnere - til beste for våre kunder. 

Se alle våre boligprosjekt her.

Moderne leiligheter med sjøutsikt og gode solforhold
Kommer for salg! Foldnesvågen: 18 sørvendte leiligheter med privat uteplass, derav 5 med egen romslig takterrasse! Utsikt mot sjø og gode solforhold. Parkeringskjeller med boder og plass til kajakken. Ta kontakt for mer informasjon.

2 700 000 — 6 500 000 kr
Foldnesvegen, Straume, Norge
Moderne enebolig med takterrasse
På jakt etter enebolig i Foldnes/ Straume området? 2 minutter i bil fra Straume, skole og barnehage like i nærheten, kort vei til buss og enda kortere vei til flotte turmuligheter i Kyrkjevegen. Kontakt: trond@foldnesutbygging.no for mer informasjon.

5 200 000 — 5 500 000 kr
Foldnesvegen, Straume, Norge
Kundetilpasset funkisbolig med ramme
Bygget for kunde med egen tomt. Omtegnet Bremnes fra Systemhus.

0 — 0 kr
Straume, Norge
Moderne enebolig med takterrasse og integrert garasje
En moderne og stilfull enebolig med utleiedel og integrert garasje. Tomten er skrå, med god plass til biloppstillingsplass, uteområde og kjørbar gangvei til hovedetasjen. Direkte adkomst fra garasje til hovedbolig. Stor takterrasse med flotte solforhold.

0 — 0 kr
Straume, Norge
Tradisjonell bolig med store vinduer
Denne boligen ligger i idylliske omgivelser i Sund. Kunden ønsket et omtegnet Furuli fra Systemhus, der vi har økt størrelse på vinduer og etasjehøyde i 1. etasje.

0 — 0 kr
Telavåg, Norge