Nyheter, tips og inspirasjon

Boligmesse 24.-26.september 2021 Sotra Arena

Boligmesse 2021! 

Vi var å treffe på messen som var i Sotra Arena 24. - 26. september. Kjekt å kunne gjøre slikt igjen.

Ta gjerne kontakt med oss om Bakkane Panorama - eller det å bygge hus. 

Bakkane Panorama skal bygges i Bildøyvegen 49 - vestvendte leiligheter med få minutters gange til Straume Kystby og alt den har - og vil - by på.  For mer informasjon om prosjektet, sjekk også ut nettsiden vår www.bakkanepanorama.no

Les mer

Årets bedrift 2019 Vest Næringsråd

FOR en stas det er å bli satt pris på! Bokstavelig talt! 

På Vest Næringsråd sin Øygarden konferanse 2019 og påfølgende Årsmiddag, ble Straume Mesterbygg AS utmerket med Årets Bedrift 2019 prisen. En svært overraskende, men utrolig hyggelig utmerkelse. 


Les mer

Vår Miljø- og HMS-profil

Iløpet av høsten 2019, har vi jobbet systematisk mot å bli en Miljøfyrtårn bedrift. Sertifiseringen kom i desember -noe vi er stolte over! Vi anser dette som en viktig miljøprofil, og ønsker med det å ta vår del av et større samfunnsansvar, ved å fokusere enda mer på miljøbevissthet. 

Les mer

Årets mest tilfredse kunder

I en måling utført blant 1 000 bedrifter fikk vi førsteplassen for "Årets mest tilfredse kunder" på EAT-markedet i 2016. Vi har også hatt gleden av å motta flere priser i Systemhus. Dette er alle utmerkelser vi setter stor pris på å motta, og som gir oss motivasjon og iver til å stadig utvikle og forbedre oss.

Les mer

God Jul & Magisk Nytt År


Les mer