Veggpanel til bad - enkelt og effektivt

Veggpanel til bad - enkelt og effektivt

Ønsker du å bygge et bad med effektiv montering av vegger? Det hadde vel også vært luksus om veggene var lett å rengjøre i hverdagen? Med veggpanel kan du få dette - i tillegg vil du kunne få en prismessig overraskelse. Vi har snakket med vår leverandør Fibo om fordelene ved bruk av veggpanel på ditt bad. 

Enkelt og effektivt

Med veggpanel slipper du unna alt av grunnarbeid som gips, lim eller fuging av fliser. Effektiv montering sammen med lavere materialkostnader gjør at du på et middels stort bad faktisk slipper unna med halve prisen sammenlignet med fliser, sier markedsdirektør Silja Vestad i Fibo.

Med veggpanel får du et bad som er varig nok for flere tiår, men enkelt og rimelig nok til at du kan skifte ut panelene oftere hvis du skulle få lyst til å friske opp og modernisere det, sier Vestad. 

Friske hjem med veggpanel

Å leve i tung luft vil prege livskvaliteten din, og det er derfor viktig for oss at du får et friskt og sunt hjem. I tråd med vårt Friske Hjem konsept er den helt slette overflaten på veggpanelet langt enklere å rengjøre fordi det ikke finnes fuger eller andre ujevnheter der skitten legger seg. 

Veggpanelet er også mindre utsatt for misfarging, kan rengjøres med vanlige vaskemidler og beholder uttrykket i årevis, sier Vestad. 

Moderne skandinavisk design

Og enten du ønsker naturtoner inspirert av tre, jord og stein, eller sterke knallfarger som rødt og grønt – slette overflater eller røffere struktur – kan du plukke fra flere hundre varianter som tar opp i seg det beste fra moderne skandinavisk design.

Med Fibo veggpanel kan du gjøre planleggingen hjemme. Følg linken her og tegn opp badet akkurat slik du vil ha det, ved å kombinere ulike designvarianter til et helt eget uttrykk.

Minimalistisk og røft uttrykk gir plass og ro til velvære på badet. Her med Fibo veggpanel 2898 Shabby Chic M63 og 2069 Zink ME88