Årets mest tilfredse kunder

Årets mest tilfredse kunder

I en måling utført blant 1 000 bedrifter fikk vi førsteplassen for "Årets mest tilfredse kunder" på EAT-markedet i 2016. Vi har også hatt gleden av å motta flere priser i Systemhus. Dette er alle utmerkelser vi setter stor pris på å motta, og som gir oss motivasjon og iver til å stadig utvikle og forbedre oss.

Tilfredse kunder

Prognosesentert er Nordens ledende markedsanalyseforetak innen bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Hvert år utfører Prognosesenteret en kundetilfredshetsmåling (KTI) for store deler av byggebransjen i Norge. I 2016 fikk vi 100 % score i kundetilfredshetsmålingen, som ga oss førsteplassen for "Årets mest tilfredse kunder" i markedet for kunder som har egen tomt. 

Blant målingen av 1 000 bedrifter er vi stolte og ydmyke for tittelen, og gjør vårt beste for å opprettholde vår posisjon i markedet. 

Årets medlem, Årets markedsfører  og Årets selger i Systemhus

Under Systemhuskongressen i 2010 og senest i 2017, stakk vi av med den gjeveste prisen "Årets Systemhus-medlem". Denne prisen tildeles den forhandleren som har utmerket seg som en solid forhandler gjennom året. 

I 2014 ble vi utnevnt som "Årets markedsfører" i Systemhus, og i 2015 vant vi "Årets selger" – dette er alle utmerkelser vi setter stor pris på å motta, og som gir oss motivasjon og iver til å stadig utvikle og forbedre oss.

Vi er et team, der alle er like avhengig av hverandre - fra hvordan kunden oppfatter oss første gang og underveis til kontrakt, i byggeperioden og overlevering - og ikke minst etter overlevering. Alle ledd er like viktige.  

Årets Systemhusmedlem 2017